donderdag 17 december 2015

Zeeuwse zilte lucht

De langverwachte thuiswedstrijd in 'Hoes' was aangebroken. Daar stonden wij met ons eigen roodwit gestreepte marktkraam voor de kerk, onder het genot van de kerstmuziek die uit de boxen schalden. Koffers kerstkaarten meegesleept, om die Zeeuwse postbussen eens mee te bombarderen. 
Uitgepakt en wel stond Stik Blommig te wachten op de storm verkopers die de gure wind zou trotseren. Toen plotsklaps de die nacht verzamelde regen zich van het marktzeil naar ons kraam verplaatste. 
1953 leek zich te herhalen. Doch is mens noch dier dit keer gewond geraakt. Sommige lijstjes hebben een extra vintage touch gekregen. 

Wij hielden ons warm aan de warme chocomel terwijl Goesje haar lederwaren als warme broodjes over het marktkraam vlogen. Onze kaarten vlogen geregeld richting de Stenen Brug toen wij besloten in te pakken. Op naar de volgende markt in Amsterdam op het Westergas terrein, nóg een thuiswedstrijd!

Kom je langs? We hebben nog genoeg ongehavende lijstjes en kaarten om onder de kerstboom te leggen en (niet-kerst)kaarten om in de brievenbus te stoppen.

Zondag 20 december Blend Market 11:00-18:00 
(we staan in de line-up) 
(de dag die je wist dat zou komen)
(en er is gluhwein)

De lederwaren van moeders 'Goesje' trokken gretig aftrek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten