maandag 24 november 2014

Verjaardag op Le Bazarre

Een jaar geleden begon hier ons Stik Blommig avontuur, op 't Neude in Utrecht tijdens Le Bazarre. Het was voor ons een groot experiment onder het motto 'wat de gek er voor geeft'. Inmiddels vier verschillende markten en locaties verder blijft 't Neude een speciaal plekje voor ons. Hier de foto's van de gezellige 'verjaardag' met vrienden, familie, enthousiaste (vaste)klanten en zon op Le Bazarre!
Altijd even een momentje van stress als alles uit de koffers komt, maar onze Goese vriendin Aline houdt met alle rust het kraam in de gaten. 

Wij stonden niet alleen op de markt. De leren mappen, laptophoezen, ringen, armbandjes, boekjes én de gebreide berenmutsjes van Goesje (Febe's moeder Sonja) verdienden dit keer een eigen kraam. Met de verkoop-skills van Hans ging het moois rap over de toonbank. Zie je hier iets leuks tussen op de foto? Stuur ons gerust een mailtje!
Lotte verkocht hele kledingkasten leeg en draaide tegenover haar kraam animatiefilms met haar Brommerbios.
Febe borduurde nog wat kerstkaarten, las poëzie voor en kreeg hiervoor wel een heel bijzonder bedankje.
Cartoonist Argibald is ook vaste prik op Le Bazarre met zijn bedrukte boekjes, lijstjes en linnen tasjes. Willem bleek nog een grotere fan van ruilhandel dan wij zelf, dus ruilden wij een bloemenlijstje tegen een paar van zijn hilarische kaarten.
Ook mochten we een gezeefdrukt stuk fruit uitzoeken bij het jaloersmakende busje van de huisdesigners van Le Bazarre: We Are Out Of Office
 En zie op zo'n dag je portemonnee maar eens dicht te houden. Melanie kocht nog een mooie (uiteraard gebloemde) blouse bij Jut & Jul.
Bij de mannen van de The Village Coffee haalden we koffie en later proostten we op onze dag met de biertjes van Ceaux.
De twee 
volgende foto's geven dan ook de beste weergave van onze zaterdagmiddag. 
Volgende week meer over onze kaarten/lijstjes en hun nieuwe bestemmingen.

Dag. Tot de volgende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten